Biologische granola – sneaky cinnamon 1 kilo

 17,95

WAER “Sneaky Cinnamon” Granola

Ovengebakken glutenvrije granen met walnoten, cranberries, boekweit en een zalige melange van kaneel en steranijs!

 

WAT IS GRANOLA?

Gezond begin van de dag

Granola van TLANT is rijk aan gebakken noten, zaden en granen die je stofwisseling mooi op gang brengen. De voedingstoffen zijn mooi in balans en zo begin je je dag gezond en energiek.

Geeft langdurige energie

Granola van TLANT bevat enkel natuurlijke suikers uit honing en dadelstroop. Deze suikers zorgen ervoor dat je geen piek in je suikerspiegel krijgt en je energie verdeeld wordt over de hele dag.

Stimuleert de spijsvertering

Granola van TLANT is een rijke bron van vitaminen B2, B3 en B6. Vitamine B zorgt ervoor dat de stofwisseling en spijsvertering positief beïnvloed worden.

Geen geraffineerde suikers

Granola van TLANT heeft geen toegevoegde suikers en bevat alleen natuurlijke, ongeraffineerdere suikers. TLANT Granola is gebakken met honing en dadelstroop als zoetkracht.

Rijk aan natuurlijke anti oxidanten

Wist je dat granola van TLANT een rijke bron is aan vitamine E? Deze super vitamine pept de weerstand op en zorgt voor de aanmaak van rode bloedcellen. Daarnaast is vitamine E een anti-oxidant.

In no time je eigen gezonde lekkere creatie

Granola van TLANT is een ideale basis om oneindig veel creaties mee te maken. Een bakje yoghurt of kwark en een handje van de heerlijke granola en je verwenmomentje is daar!

Gezonde biologische haver

Granola van TLANT wordt gemaakt met glutenvrije haver van onze lokale bioboeren. Haver bevat enorm veel vezels die goed zijn voor een optimale stofwisseling.

Goed voor je hart

Granola van TLANT zit barstenvol noten. Noten bestaan voor 75% uit gezonde onverzadigde vetten. Ze helpen het cholesterolgehalte in het bloed verlagen en daarmee ook het risico op hart- en vaat ziekte verminderen.

Geschikt voor vegateriërs

Granola van TLANT is volledig plantaardig en dus geschikt voor een vegetarische levensstijl.

Extra informatie

Gram

,