Uw noten specialist

14 nederlandse marktspecialisten in noten, zuidvruchten en zaden werken samen onder de naam ‘Uw Notenspecialist’. Ook de UTRECHTSE NOTENHANDEL, bekend van de markt in o.a UTRECHT, MAARSSEN, VLEUTEN en SOESTERBERG,is gekozen in deze unieke groep van notenspecialisten.
Al enkele jaren is er een toenemende populariteit van noten, zaden en zuidvruchten onder consumenten.
En hierdoor is bij veel mensen ook een groeiende informatiebehoefte over de productgroep ontstaan. Samen gaat deze groep notenondernemers hierop inspelen, onder andere met een website, facebookpagina ‘Gek op noten’, recepten, brochures en promotie&thema campagnes. Samen staan ze zo achter één gezamenlijke belofte: ‘verse noten koop je natuurlijk op de markt’

Een opvallende ontwikkeling is dat meer en meer Nederlanders regelmatig ‘een dag zonder vlees’ doen. Juist voor deze ‘flextariërs’ zijn noten een welkome vleesvervanger en smaakmaker in de keuken. Een eigen gemaakte verse pesto met pijnboompitten of macadamia’s kan voor een smakelijke verrassing op tafel zorgen.

Op de website www.uwnotenspecialist.nl is naast een ‘proeverij van noten’ ook veel productinformatie beschikbaar. Uw Notenspecialist is tevens te volgen op Facebook.En natuurlijk biedt ‘Uw Notenspecialist’ op de lokale markt uitgebreide informatie over alle producten en geeft hij graag advies over toepassingen van noten in gerechten.

Uw Notenspecialist UTRECHTSE NOTENHANDEL staat elke MARKTDAG op Uw markt.

Ook de Utrechtse Notenhandel heeft een Facebookpagina met recepten en nieuwtjes.

Top
X